ESD

ESD

Elektrostatische ontlading, ofwel vaak afgekort middels ESD, kan verschrikkelijk veel schade veroorzaken bij gevoelige elektronica. Het is dan van uitermate groot belang dat er met de juiste materialen wordt gewerkt als dergelijke elektronica in de buurt te vinden is. Hierom werkt VLP waar nodig dan ook met antistatische PVC materialen, ter voorkoming van latente ESD-schade.

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Antistatisch werken

Diverse bedrijfstakken, zoals bijvoorbeeld datacenters, maken gebruik van gevoelige elektronica. Vrijwel iedere mogelijke maatregel om elektrostatische ontladingen te voorkomen wordt dan ook genomen. Ook in cleanrooms van chipproducenten en machineonderdelen wordt er altijd gebruik gemaakt van antistatische materialen. Desondanks is er ook in deze ruimtes vaak vraag naar een flexibele afscheiding, één die VLP uiteraard kan leveren. Door gebruik te maken van antistatische PVC materialen kunnen wij veelal de oplossing bieden voor uw wensen.

Benieuwd welke oplossing bij u een uitkomst kan bieden? Klik hieronder voor meer info.

 Uiteraard helpen wij u ook graag persoonlijk op weg, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!