Maatwerk en advies

Maatwerk en advies

Meedenken in maatwerk

Dankzij onze vele jaren ervaring op het gebied van flexibele oplossingen is er weinig te verzinnen wat ons onbekend is. Mede hierdoor kunnen wij, op basis van uw wensen en behoeftes, vrijwel altijd de juiste samenstelling bieden.

Of het nu gaat om een strokengordijn in een deuropening of het splitsen van uw pand met een vaste gordijnwand, de kans dat wij het kunnen en tevens eerder hebben gedaan is groot! Met dank aan alle voorgaande projecten in de loop der jaren zijn wij dan ook zeker geen opgevers en gaan door totdat de juiste oplossing gevonden is. 

Benieuwd of wij ook bij u de juiste oplossing kunnen bieden? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies!

Passend Advies

Het leveren van de juiste maatwerk PVC-oplossing gaat gepaard met het bieden van een correct advies. Dit doen wij telefonisch en per mail in samenwerking met onze commerciĆ«le binnendienst, maar ook ter plaatse met behulp van onze vertegenwoordiging.

Dankzij deze medewerkers kunnen wij, gezamenlijk met u, alle wensen bespreken en tevens op basis van haalbaarheid beoordelen en uitwerken. Aan de hand van deze wensen en behoeftes dragen wij zorg voor een correcte offerte om de mogelijkheden en bijkomende indicatieve kosten wat inzichtelijker te maken.

Wanneer de offerte in lijn ligt met uw verwachtingen en doorgang vindt zullen wij, indien wij ook de montage verzorgen, bij u op locatie komen inmeten. Zodoende zijn wij er zeker van dat hetgeen wat wij gaan monteren kloppend is.

Eigen productie en montage

Naast het adviserende deel hebben wij ook de rest van het proces in eigen beheer. Dankzij onze eigen zeilmakerij en kundige, VCA gecertificeerde, monteurs kunnen wij ieder project van begin tot eind verzorgen in eigen beheer. "Standaard maten" zijn niet hetgeen waarmee wij groot zijn geworden. Het bedenken, produceren en monteren van goed besproken en op maat gemaakte oplossingen. Dat is waar de kracht van VLP ligt.

Ook wanneer het gaat om onze partners vinden wij het belangrijk dat het leveren van maatwerk mogelijk is. Mede hierom kunnen bijvoorbeeld onze snelloopdeuren, snelvouwdeuren en harmonicatunnels geheel samengesteld worden!

Maatwerk van VLP

Benieuwd wat VLP u te bieden heeft qua maatwerk oplossingen? Of op zoek naar verdergaand advies? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust! Wij helpen u graag, vrijblijvend en kosteloos, op weg.