Farma / Lab / Cleanroom

De juiste oplossing voor laboratoria of de Farmaceutische industrie is er veelal één die zeer zorgvuldig samengesteld dient te worden.
De ene keer wordt er op ieder vlak gewerkt aan een stofvrije ruimte, de andere keer dient alles antistatisch te zijn. Kortom; geen oplossing is hetzelfde.

Gelukkig kan VLP, mede door onze jaren ervaring, altijd de juiste oplossing bieden. Benieuwd wat wij kunnen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust!

Wat biedt VLP voor uw cleanroom?

Binnen de Farmaceutische industrie en laboratoria wordt er veelal gewerkt met cleanrooms, ieder met zijn eigen doel. Normaliter verraad de naam het al, een cleanroom dient schoon te zijn.
Des te belangrijker is het dat er met de juiste materialen wordt gewerkt. VLP inventariseert dan ook eerst, gezamenlijk met u, de behoeftes. Hiermee gaan wij aan de slag om voor u de juiste keuze te bieden.

Of het nu gaat om een snellopende cleanroomdeur, of een strokengordijn met antistatische PVC-stroken, VLP biedt u de juiste oplossing.

Oplossingen

Ziet u niet direct de oplossing waar u naar zoekt? Weest gerust, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en wij denken met u mee.

Een passend product voor elke situatie

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Orienteren
Orienteren
Advies
Advies
Contact
Contact
Offerte
Offerte