Afscheidingen voor Data Centers

Dat er in iedere sector een andere behoefte overheerst is bekend, zo ook binnen data centers. Door de wat gevoeligere apparatuur is het van uitermate groot belang dat er wordt gewerkt met de juiste materialen. Mede hierom levert VLP naast de gebruikelijke PVC-materialen ook veelal antistatische alternatieven. Ideaal in het gebruik bij data centers.  

Benieuwd of wij ook een oplossing voor u kunnen bieden? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Wat kan VLP data centers bieden?

Met het oog op de veiligheid en flexibiliteit werken wij hard aan het leveren van het juiste aanbod, ook aan data centers. Benieuwd welke oplossingen wij bieden? Wij zetten ze voor u op een rij;

Oplossingen

Ziet u niet direct de oplossing waar u naar zoekt? Weest gerust, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en wij denken met u mee.

Een passend product voor elke situatie

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Orienteren
Orienteren
Advies
Advies
Contact
Contact
Offerte
Offerte