Over VLP

Over VLP

Waarom VLP?

Persoonlijk advies

Bij VLP staan uw unieke wensen en behoeften centraal. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om te begrijpen welk doel u voor ogen heeft met het product, en hoe het ingezet zal worden. Met expertise in diverse situaties en branches, zijn we toegerust om u een advies te bieden dat niet alleen adequaat maar ook economisch voordelig is, om u zodoende de best mogelijke oplossing te presenteren.

Professionele montage

Ervaar de vakkundigheid van onze ervaren monteurs die toegerust zijn met state-of-the-art gereedschap in hun servicevoertuigen, garant staand voor een snelle en kwalitatief hoogstaande installatie. Continu bijscholen zorgt ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en richtlijnen. Bovendien garandeert onze VCA*-certificering sinds 2002 een werkproces dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Vakkundig maatwerk

Met VLP kiest u voor maatwerk in de puurste vorm. Onze vertegenwoordigers meten alles ter plekke tot in de details op, waarna uw product met uiterste precisie vervaardigd wordt in onze eigen fabriek of door een zorgvuldig geselecteerd extern bedrijf dat onder onze regie opereert.

Topkwaliteit

Wij hechten enorm veel waarde aan kwaliteit en efficiëntie. Onze productiefaciliteit huisvest de nieuwste machines die niet enkel een snelle productie garanderen, maar ook producten van de hoogste kwaliteit afleveren, terwijl we het bedieningsgemak voor onze medewerkers niet uit het oog verliezen.

Wereldwijk actief

Ons netwerk strekt zich uit over de hele wereld, met producten die hun weg vinden naar tevreden klanten, zowel direct als via distributeurs. Hoewel onze eigen monteurs hoofdzakelijk actief zijn in de Benelux, Duitsland, en Frankrijk, symboliseert ons wereldwijde bereik onze toewijding aan klanttevredenheid op internationale schaal.

Snelle leveringen

Dankzij onze geïntegreerde aanpak waarbij we het volledige traject — van advies en ontwerp tot productie en montage — in eigen beheer hebben, zijn we in staat om snel en efficiënt te werk te gaan. Dit resulteert in een voorspoedige realisatie van uw project, precies zoals u het voor ogen heeft.

Kies voor VLP en ervaar een service waarbij kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid hand in hand gaan.