Onze Missie

Onze Missie

Maatwerk afscheidingen, flexibel en innovatief.

Onze missie hangt nauw samen met ons bestaansrecht en onze diensten, oftewel: "VLP zet zich dagelijks in om voor onze klanten innovatieve maatwerk flexibele afscheidingen te bedenken, produceren en installeren met als einddoel 100% klanttevredenheid."

 De werkwijze van VLP

Zoals aangegeven in de missie is volledige klanttevredenheid voor ons van uitermate groot belang. Dit trachten wij te bewerkstelligen door van het begin tot het eind van het traject te ondersteunen en ontzorgen. Zo zorgen wij voor een passend advies dankzij onze medewerkers van de binnendienst en vertegenwoordiging. Hierop volgt een inhoudelijk duidelijke offerte en bij goedkeuring hiervan wordt er, indien wij ook de montage verzorgen, ter plaatse ingemeten. De productie doen wij zelf of loopt middels één van onze zorgvuldig gekozen partners en de montage wordt verzorgd voor onze eigen, VCA gecertificeerde, monteurs.

Kortom, het volledige traject wat u bewandelend wordt door VLP verzorgd of begeleid. Zodoende hebben wij de zekerheid dat u wordt voorzien van een flexibele oplossing waar wij vol trots achter kunnen staan en u 100% tevreden over bent! 

Wenst u onze werkwijze ook te ervaren? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor de mogelijkheden!