Laslicht

Laslicht

Lascabines, lasplaatsen en lasschermen zijn veelvoorkomende werkplekken in diverse branches. Uiteraard niet zonder reden. Het laslicht wat ontstaat tijdens het lassen is immers behoorlijk schadelijk, ook op afstand. Lasogen wil je, zowel voor jezelf als voor omstanders, liever voorkomen dan genezen. VLP biedt diverse flexibele oplossingen waarmee er altijd een veilige plek gemaakt kan worden voor uw las-werkzaamheden!

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Beschermd tegen laslicht

De diverse lasoplossingen van VLP voldoen allen aan de vernieuwde norm ISO EN 25980 (voorheen EN 1598:2011 en AWS F2.3). Hiermee bent u verzekerd van een veilige oplossing voor uw lasplaats. Of het nu gaat om een rolwand met lasfolie, een lasgordijn of strokengordijn met lasstroken. VLP heeft voor vrijwel iedere situatie een passende flexibele oplossing. Afhankelijk van de wensen en behoeften zijn er ook verschillende soorten lasstroken en folies beschikbaar.

Benieuwd welke oplossing bij u een uitkomst kan bieden? Wij zetten er een aantal op een rij!

Uiteraard helpen wij u ook graag persoonlijk op weg, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!