Hitte

Hitte

Niet alleen door kou, maar ook door hitte kunnen er ongemakken op de werkvloer ontstaan. Verschillende bedrijfsprocessen genereren dusdanig veel hitte dat dit storend is voor medewerkers die verderop werkzaam zijn. Ook hier is het dan veelal wenselijk om te temperatuur zoveel mogelijk tot één ruimte te beperken. Hoe we dat doen? Uiteraard, met een flexibele afscheiding.

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Onze hitteoplossingen

Een behaaglijk werkklimaat creëren is een belangrijk punt voor menig bedrijf. Het bepalen van de temperatuur in een ruimte is één van de manieren om hieraan bij te dragen. Uiteraard werkt dit bij hitte twee kanten op. Te warm is immers onwenselijk, maar ook teveel warmteverlies is niet te bedoeling. Soms is de wens juist het behouden en verspreiden van de opgewekte hitte. Op basis van uw wensen helpen wij u bij het samenstellen van de juiste flexibele oplossing.  

Benieuwd welke oplossing bij u een uitkomst kan bieden? Wij zetten er een aantal op een rij!

Uiteraard helpen wij u ook graag persoonlijk op weg, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!