Kou

Kou

Kou, belangrijk voor de één en onwenselijk voor de ander. Afhankelijk van het werkveld waar uw bedrijf zich in bevind is het belangrijk om de kou buiten of wellicht wel binnen de deur te houden. Eén ding heeft menig bedrijf wel gemeen, een stabiele temperatuur is in de meeste ruimtes wenselijk. Of het nu om productbehoud of werkcomfort gaat, VLP heeft de flexibele oplossing voor u!

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Onze oplossingen voor en tegen de kou

Kou op de werkvloer, één van de irritatiepunten van menig medewerker. Vanaf bepaalde temperaturen is het voor veel mensen onprettig werken, iets wat menig werkgever tracht te voorkomen. Maar vaak zijn er verschillende oorzaken die bijdragen aan een lagere temperatuur. Denk bijvoorbeeld aan een openstaande overheaddeur bij laden en/of lossen, een slecht geïsoleerd pand of werken naast een koude afdeling. Met onze flexibele oplossingen dragen wij bij aan het scheiden van de luchtstromen en zodoende het behoudt van de temperatuur. Denk hierbij aan een strokenwand achter de overheaddeur, een snelroldeur in de doorgang of een vaste gordijnwand om afdelingen op te delen.

Anderzijds werkt het natuurlijk ook andersom. Daar waar juist een lage temperatuur nodig is, bijvoorbeeld in een koelcel, helpt een afscheiding van VLP juist met het behouden van de kou.

Benieuwd welke oplossing bij u een uitkomst kan bieden? Wij zetten er een aantal op een rij!

Vindt u het lastig om de juist oplossing voor uw probleem te vinden? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!