Sport / Gym / Fitness

De oplossingen van VLP zijn alom vindbaar, zo ook in sportscholen. Het leveren van een flexibele afscheiding is immers ons specialisme. Met een FleQswall kunt u eenvoudig een ruimte opdelen in 2 delen. Handig voor het indelen van groepslessen. Maar ook het afschermen van apparatuur in een gymzaal is middels een industriegordijn geen enkel probleem!

Benieuwd wat VLP u te bieden heeft? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!

Wat heeft VLP uw sportruimte te bieden?

Menig sportschool heeft er reeds één, een FleQswall van VLP. Uitermate geschikt om een ruimte op te delen voor groepslessen. Het betreft een systeem wat minder eisen stelt aan de constructie van het plafond. Hiernaast kun je hem ook één of tweezijdig laten bedrukken! 

Tevens bieden wij ook een passend alternatief voor het afschermen van opbergruimtes, bijvoorbeeld door middel van een industriegordijn. Deze kunnen zowel transparant als in gekleurd PVC geleverd worden.

Oplossingen

Ziet u niet direct de oplossing waar u naar zoekt? Weest gerust, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en wij denken met u mee.

Een passend product voor elke situatie

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Orienteren
Orienteren
Advies
Advies
Contact
Contact
Offerte
Offerte