Leerbedrijf SBB

Leerbedrijf SBB

Leerbedrijf SBB

VLP Flexibele afscheidingen is als erkend leerbedrijf aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderijs Bedrijfsleven (SBB). Een goede beroepsopleiding is erg belangrijk voor je toekomstige loopbaan. Binnen de beroepsopleidingen is er een goede balans tussen theorie en praktijk. De theorie wordt op school geleerd en de praktijk leer je door mee te werken in een organisatie. Om hier zo veel mogelijk van te leren is het van belang dat je een goed leerbedrijf vind die aansluit op wat jij leuk vind om te doen. 

De samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven is een instituut dat zich voornamelijk bezig houdt met het beoordelen van organisaties en daarbij de koppeling maken van de juiste opleiding. Deze bedrijven worden allemaal geïndexeerd op de website stagemarkt.nl. Zo kan je heel gericht op zoek naar een organisatie die perfect aansluit bij wat je zoekt en wat je leuk vind.

Stage lopen bij VLP

VLP biedt stageplekken die aansluiten op de werkzaamheden van ons bedrijf. Daarom is VLP een erkend leerbedrijf voor een aantal specifieke opleidingen, namelijk:

Assistent installatie- en constructietechniek (BBL)

De meeste producten van VLP produceren wij in onze eigen werkplaats. Hierbij leer je om producten zoals staal, aluminium en kunststoffen te bewerken. Met deze werkzaamheden leer je onze producten goed kennen. Ook is er een mogelijkheid om in een vervolg periode te assisteren in de buitendienst. Hierbij monteer en installeer je producten bij onze klanten.

Commercieel medewerker (BBL & BOL)

Voor een product bij VLP gemaakt kan worden moet er eerst een verkoopproces worden afgelegd. Een (potentiele) klant komt bij VLP om een probleem op te lossen met een van onze producten. Een commercieel medewerker staat deze (potentiele) klanten te woord en adviseert ze met de juiste oplossing. Vervolgens wordt hier een calculatie op gemaakt inclusief offerte. Als commercieel medewerker ondersteun je de verkoopactiviteiten en zorg je voor de uitwerking en planning van orders.

Kijk voor meer informatie en mogelijke stageplaatsen op onze stagemarkt-pagina