Vonken

Vonken

Naast de andere gevaren bij las- en slijpwerk, zoals laslicht, is er ook nog een andere factor waar rekening mee gehouden moet worden. Dat is het ontstaan van vonken en slijpsel. Om de verspreiding hiervan tegen te gaan is het wenselijk om de werkplaats af te scheiden. Bijvoorbeeld door middel van een flexibele afscheiding van VLP. Wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar om de veiligheid op uw werkplek te verbeteren. 

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Beschermd tegen slijpsel en vonken

Vonken, slijpsel en lasspatten, een aantal factoren die hinderlijk en risicovol kunnen zijn voor lassers en omstanders. Hiernaast zorgen de spatten en vonken ook nog eens voor een verhoogd risico op brand. Des te belangrijker is het dan ook dat de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen om de gevaren in te perken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overkoepeling met een harmonicatunnel of een afscheiding met een lasgordijn. Wij bieden, in overleg met u, de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Benieuwd welke oplossing bij u een uitkomst kan bieden? Wij zetten er een aantal op een rij!

Uiteraard helpen wij u ook graag persoonlijk op weg, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!