Vocht

Vocht

Inpandige luchtvochtigheid, één van de mogelijke oorzaken van gezondheidsklachten bij uw personeel. Zowel een te hoge als te lage luchtvochtigheid zijn ten nadele en kunnen gezondheidsklachten veroorzaken. Het is dan ook des te belangrijker dat het vochtgehalte op de werkvloer gereguleerd wordt.

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Onze oplossingen tegen vocht

Een vochtige omgeving zorgt ervoor dat schimmels en micro-organismen meer kans krijgen om te groeien. Deze kunnen allergische reacties, hoofdpijn en verkoudheidsklachten tot gevolg hebben. Ook op de langere termijn kan werken in een te vochtige ruimte nadelige effecten hebben. Hierom is het dan ook belangrijk dat de luchtvochtigheid in werkruimtes van een correct niveau zijn. Dit kan onder andere worden gereguleerd door middel van flexibele afscheiding van VLP.

Benieuwd met welke oplossing bij u een uitkomst kan bieden? Wij zetten er een aantal op een rij!

Vindt u het lastig om de juist oplossing voor uw probleem te vinden? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!