Stof

Stof

Stof, iets wat in menig sector tot ongemakken kan leiden. Zodoende heeft het dan ook over het algemeen de voorkeur om dit zoveel mogelijk buiten de deur te houden. VLP helpt hierbij. Met onze flexibele afscheidingen bieden wij verschillende mogelijkheden voor het beperken van de aanwezigheid van stof. 

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Onze oplossingen tegen stof

Er kan op verschillende manieren overlast zijn van stof. Zo is de aanwezigheid van een paar stofdeeltjes voor een cleanroom vaak al funest, ieder stofdeeltje wil je hier dan ook buiten de deur houden. Bijvoorbeeld door middel van een snelroldeur. Anderzijds kan het ook zijn dat je stof niet per se buiten de deur wilt houden, maar juist tot één locatie wilt beperken. Bijvoorbeeld bij een stortkoker. Hier kan opvliegend stof vaak eenvoudig middels een industriegordijn op z'n plek worden gehouden .

Benieuwd welke oplossingen nog meer worden gebruikt bij stof-overlast? We hebben ze voor u op een rij gezet.

Vindt u het lastig de juist oplossing voor uw probleem te vinden? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.