Stank

Stank

Last van stank en nare geurtjes op de werkvloer? Diverse werkprocessen kunnen hier een bijdrage aan leveren. Des te belangrijker is het dan ook om stankoverlast tegen te gaan.

Een VLP-afscheiding kan u hiermee op weg helpen door de aanwezige luchtstromen van elkaar te scheiden en zodoende de verspreiding van stankoverlast te beperken.

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Onze oplossingen tegen stankoverlast

Het ontstaan van stankoverlast gaat een afscheiding niet tegen. Wel kan je, door de luchtstroom met een andere ruimte af te scheiden, de verspreiding ervan beperken. Zo is het wel mogelijk om een prettiger werkklimaat te creëren op de plekken waar dit er het meest toe doet.

Benieuwd welke oplossingen een helpende hand kunnen bieden tegen stankoverlast? We zetten ze hieronder voor u op een rij.

Vindt u het lastig de juist oplossing voor uw probleem te vinden? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.