Geluid

Geluid

Geluidsoverlast op de werkvloer is één van de meest voorkomende problemen. Veelal afkomstig van machinale werkzaamheden of zwaar en intensief verkeer. Om de werkveiligheid te waarborgen is het belangrijk dat bedrijven een werkplek kunnen bieden waarin de geluidsniveaus beperkt worden.

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Onze geluid reducerende oplossingen

Het voorkomen van gehoorschade is één van de verantwoordelijkheden van werkgevers in Nederland. Bij een dagelijkse blootstelling vanaf 80 dB(A) moeten er maatregelen worden genomen om het geluidsniveau te reduceren. Dit kan gelukkig op diverse manieren, afhankelijk van de oorzaak van het geluidsoverlast. Voornamelijk in de bouw, industrie en transportwereld zijn geluid reducerende maatregelen vaak nodig. De zwaardere machines en voertuigen produceren veelal meer geluid dan wenselijk. Maar ook in bijvoorbeeld de agrarische sector kunnen hoge geluidsniveaus voorkomen. Zodoende is het dan ook altijd belangrijk om de geluidsniveaus op de werkvloer te meten en zo nodig te beperken.

Benieuwd met welke oplossing u het geluidsniveau in uw pand reduceert? Wij zetten er een aantal op een rij!

Vindt u het lastig om de juist oplossing voor uw probleem te vinden? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!