Brand

Brand

Geen enkel bedrijf hoopt het ooit mee te maken, brand. Maar wat als het wel gebeurt? Heb je dan als bedrijf zijnde de juiste maatregelen genomen om de veiligheid te maximaliseren en schade te beperken? Er zijn verschillende manieren waarop de brandveiligheid in uw pand verbeterend kan worden, zo ook met een flexibele afscheiding van VLP.

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Brandwerend en remmend

Het voorkomen van brand is bij menig bedrijf een punt waar enorm veel aandacht aan wordt besteed. Maar wat als het je toch overkomt? Zijn er dan ook maatregelen genomen om de verspreiding ervan zoveel mogelijk te remmen? Zo kun je in veel panden met draft curtains de rookontwikkeling controleren en sturen naar de juiste ventilatiepunten. Hierdoor wordt één van de gevaarlijkste onderdelen van een brand, de rookontwikkeling, afgeremd. Hierdoor kunnen uw medewerkers het pand veiliger verlaten en zal de schade worden beperkt. Ook brandrolschermen kunnen een belangrijke rol spelen in de brandveiligheid in uw pand. Deze schermen zorgen dat uw pand bij brandt wordt gecompartimenteerd en bieden, afhankelijk van de klasse, een bepaalde brandvertragende tijd in de doorgang.

Benieuwd welke oplossing bij u een uitkomst kan bieden? Klik hieronder voor meer info.

 Uiteraard helpen wij u ook graag persoonlijk op weg, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor vrijblijvend advies!