Logistiek

Eén van de sectoren waarin een groot deel van onze producten terug te vinden zijn is de logistieke sector. Voor vrijwel alle bedrijven in de logistieke sector kunnen wij de benodigde oplossing bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dockshelter, snelloopdeur of snelvouwdeur. 

Benieuwd of één van deze oplossingen bij u interessant is? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Wat biedt VLP de logistieke sector?

Naast de gebruikelijke oplossingen zoals de benoemde dockshelters en deuren kunnen wij ook voor de overige situaties de juiste oplossing bieden. Zo helpen wij middels onze vaste wanden menig bedrijf met het opdelen van de magazijnen, zowel voor temperatuur afscheidingen als voor het indelen van de ruimte. Deze wanden wordt uiteraard geleverd inclusief doorgangen zoals een snelroldeur, strokengordijn of schuifwand. Benieuwd welk van onze oplossingen het meest worden ingezet binnen de logistiek? Wij zetten ze voor u op een rij;

Oplossingen

Ziet u niet direct de oplossing waar u naar zoekt? Weest gerust, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en wij denken met u mee.

Een passend product voor elke situatie

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Orienteren
Orienteren
Advies
Advies
Contact
Contact
Offerte
Offerte