Food

De voedingsindustrie, een sector die ons zeker niet onbekend is. Het is de sector die vaak gepaard gaat met veel regels. Hygiëne is immers van uitermate groot belang! 
Gelukkig bieden wij, ook hier, de flexibele oplossingen die van ons verwacht worden. Hetzij veelal met net even andere materialen.

Strokengordijnen met RVS profielen? Of vaste gordijnwanden om afdelingen van elkaar te scheiden? Wij leveren het, op maat, op basis van uw wensen.  

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Wat kunnen wij de food-industrie bieden?

Onze flexibele afscheidingen zijn vindbaar in een breed scala aan bedrijven in de voedingsindustrie. Of het nu gaat om vlees- of visverwerking, opslag- of verpakkingsruimtes, VLP heeft de juiste oplossing voor u.
Zo bieden wij onze oplossingen niet alleen met verzinkt stalen elementen, maar ook met RVS onderdelen. Zo kunnen wij altijd voldoen aan de regelgeving die bij u van kracht is.

Tevens vallen strokengordijnen met speciale "Polar" stroken onder ons aanbod. Zo kunnen wij zelfs in uw koel- en vriescellen voorzien in de behoeftes.

Oplossingen

Ziet u niet direct de oplossing waar u naar zoekt? Weest gerust, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en wij denken met u mee.

Een passend product voor elke situatie

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Orienteren
Orienteren
Advies
Advies
Contact
Contact
Offerte
Offerte