Bouw

Mede door de flexibele aard van VLP werken wij samen met menig bouwbedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een afscheiding voor een project voorzien wij u graag van een stukje maatwerk.
Op zoek naar een vaste gordijnwand voor de bouw van een nieuw magazijn? Of gaat het om een snelvouwdeur voor een grote hal? Geen probleem, VLP biedt voor vrijwel iedere situatie de juiste oplossing.

Vragen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor vrijblijvend advies.

Wat bieden wij de bouw sector?

VLP werkt al jaren samen met diverse bedrijven in de bouw en hierin voorzien wij hoofzakelijk maatwerkoplossingen. Menig project hebben wij tot een gewenst einde gebracht. Strokenwanden, industriegordijnen of rolwanden? Wij maken ze, op basis van uw wensen, volledig op maat. Ook als het gaat om een aanbesteding kunnen wij veelal uw aanbod aanvullen om zo de juiste oplossing voor de klant te bieden!

Oplossingen

Ziet u niet direct de oplossing waar u naar zoekt? Weest gerust, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en wij denken met u mee.

Een passend product voor elke situatie

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Orienteren
Orienteren
Advies
Advies
Contact
Contact
Offerte
Offerte