Flexibele oplossingen voor de agrarische sector

Actief in de agrarische of tuinbouw sector? Dan staat VLP voor u klaar met de flexibele oplossing waar u naar zoekt! Immers is VLP ooit begonnen met het verhuren en verkopen van grondstoommaterialen aan klanten in de tuinbouw sector. Deze samenwerking is nooit verdwenen. Sterker nog, ons aanbod is alleen maar gegroeid.

Schuifwanden voor in de kas, een snelloopdeur in de schuur of een strokengordijn tussen twee afdelingen? Wij helpen u graag op weg!

Wat doet VLP voor de agro sector?

Van Leeuwen Plastics biedt hedendaags aan tal van sectoren flexibele afscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de strokenwanden met RVS ophanging voor de foodindustrie of de cleanroomdeuren voor laboratoria. 
Hiernaast is en blijft VLP, net als in het verleden, nauw verbonden met de agrarische sector. Sinds de oprichting van VLP leveren wij aan tuinders, kassenbouwbedrijven en toeleveranciers in de tuinbouw. 
Waar het is begonnen met grondstoommaterialen bieden wij tegenwoordig een veel groter scala aan oplossingen.

Oplossingen

Ziet u niet direct de oplossing waar u naar zoekt? Weest gerust, Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en wij denken met u mee.

Een passend product voor elke situatie

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Orienteren
Orienteren
Advies
Advies
Contact
Contact
Offerte
Offerte