Referenties

Made In 4Havens

 

Made In 4Havens biedt ontwerpers en makers uit de regio Rotterdam ruimte, productie faciliteiten, personeel en collectieve marketing. Door de maakindustrie van Rotterdam op deze wijze te faciliteren in het 4Havensgebied draagt Made In 4Havens bij aan de integrale ontwikkeling van dit industriële havengebied.

 

Made In 4havens organiseert volgende activiteiten: 

  • Festivals, Om de diverse bestaande nationale en internationale netwerken in de maakindustrie te verbinden aan de ontwikkeling van een bruisende design gemeenschap in het 4Havensgebied.
  • Productie faciliteiten, Productie Labs in het 4Havensgebied ondersteunen bij het seriematig opschalen van de productie van ontwerpers en makers uit de regio Rotterdam.
  • Talent ontwikkeling en werkgelegenheid, Onder begeleiding van organisaties voor mobiliteit en werkgelegenheid krijgen lokale bewoners scholing en werkgelegenheid verbonden aan de productie faciliteiten in het 4havensgebied.

 Glashelder industriegordijn bij Made In 4Havens

VLP Industriegordijn

VLP heeft in het pand aan de keilestraat te Rotterdam, een glashelder industriegordijn gemonteerd met zomen gemaakt van zwart Polymar.

 

industriegordijn ontwerp van Panoptic Architecten

Het industriegordijn van VLP die gemaakt is op basis van een ontwerp van Panoptic Architecten ontving veel complimenten tijdens de Art Week in Rotterdam op de Keilestraat 9 unit” aldus Ebami Tom, eigenaar van Panoptic Architecten en initator van Made In 4Havens. 

 

vlp industriegordijn met zwarte zomen

Made in 4Havens is een initiatief van Panoptic Architecten en wordt ondersteund door verschillende lokale ondernemers en enthousiaste betrokkenen.


Terug naar het overzicht