Referenties

Hoeks Car Cleaning

De heer Erik Hoeks van Hoeks Car Cleaning uit Oss heeft in 2007 een aantal VLP industriegordijnen aangeschaft om een afscherming te maken in zijn autowasplaats.

In 2013 werd er een nieuw pand gebouwd waarin ook weer industriegordijnen moesten komen. Deze zijn toen aangeschaft bij een (niet nader te noemen) concurrent, puur in verband met een lagere prijs.

 

Het verschil

Het prijsverschil zat voornamelijk in het gebruik van alleen een horizontale ketting in een zoom in plaats van meerdere verticale buizen in het gordijn zoals bij onze industriegordijnen.
De lagere prijs bleek echter niet voor niets te zijn aangezien de gordijnen begin 2015 al aan vervanging toe waren.

 

Het resultaat

De heer Hoeks: "Door vocht in de zoom is de ketting gaan roesten en heeft de zoom beschadigd. Op meerdere plaatsen is de ketting zelfs al uit de zoom gekomen. Tot overmaat van ramp waait het gordijn met roestige ketting soms tegen de auto's aan omdat het gewoonweg te licht is."

De heer Hoeks heeft ons vervolgens benaderd of wij de gordijnen wilden vervangen voor ons systeem met verticale buizen zoals ook in 2007 aangeschaft. De in 2007 aangeschafte gordijnen worden overigens ook nog steeds gebruikt.


Terug naar het overzicht