Waarom VLP?

Advies op maat:

Wanneer u contact met ons heeft vragen wij u uitgebreid naar het soort gebruik en het doel van het product zodat wij een zo goed mogelijk advies kunnen geven betreffende de juiste oplossing. Onze adviseurs hebben ervaring in uiteenlopende situaties om u van een zo goed en voordelig mogelijk advies te voorzien.

Professionele montage:

Onze monteurs zijn allen zeer ervaren en beschikken over een voertuig welke is uitgerust met de beste gereedschappen. Op deze manier bent u zeker van een korte montagetijd met hoge kwaliteit. Daarnaast volgen onze mensen regelmatig cursussen om de kwaliteit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen.
VLP is sinds 2002 VCA* gecertificeerd. Dit houdt in dat gewerkt wordt volgens de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) richtlijnen.

Maatwerk:

Al onze producten worden door onze vertegenwoordigers nauwkeurig op locatie ingemeten en voor u in onze eigen fabriek of door een extern bedrijf, aangestuurd door VLP, geheel op maat gemaakt.

Hoge kwaliteit:

Onze fabriek is voorzien van de beste machines om de producten niet alleen snel maar ook op de hoogste kwaliteit en met het meeste bedieningsgemak voor de medewerkers te produceren.

Wereldwijd actief:

Onze producten vinden wereldwijd hun weg naar tevreden klanten, al dan niet via distributeurs. Montage door onze eigen monteurs gebeurt doorgaans in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Snel geleverd:

Doordat wij het gehele traject van advies, ontwerp, productie en montage geheel in eigen beheer hebben kunnen wij zeer snel schakelen en heeft u het beste gewenste resultaat!