SLIM-subsidie

De manier waarop we werken verandert. Ook in het mkb. Voor een werkgever is het daarom heel belangrijk dat de werknemers en het bedrijf zich blijven ontwikkelen, en daarmee de wendbaarheid en kansen voor organisatie en personeel vergroten en toekomstbestendig maken.
Lees meer

VLP uitgeroepen tot FD. Gazelle 2020

VLP flexibele afscheidingen mag zich dit jaar voor het eerst Gazelle noemen! Dit betekent dat wij samen met 771 andere bedrijven de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. Om voor een Gazelle in aanmerking te komen moet een bedrijf aan een aantal criteria voldoen waaronder een omzetgroei van tenminste 20% hebben gerealiseerd.
Lees meer

Explosieveilige Dynaco snelroldeur ATEX

Speciaal voor bedrijven die werken in een explosiegevaarlijke omgeving is het van belang de juiste materialen te kiezen voor de inrichting. ATEX deuren van Dynaco bieden deze juiste materialen. In volledig RVS en Antistatische materialen.
Lees meer

De oplossing voor een voedselveilige omgeving

Om een productielocatie binnen de voedselindustrie in te richten is het van belang om materialen te kiezen voor maximale effectiviteit, lage kosten op onderhoud en goede reinigbaarheid i.c.m. chemicaliën. Oppervlakken moeten sterk zijn en glad zijn afgewerkt. Schades en randen zijn slecht te reinigen, op deze plekken kunnen bacteriën zich goed nestelen. Des te belangrijker om te kiezen voor de juiste inrichting van de werkomgeving
Lees meer

Coronavirus (Covid-19) maatregelen

Het Coronavirus (Covid-19) grijpt zichtbaar genadeloos om zich heen dus moeten we er samen, als maatschappij, voor zorgen dat het virus zich niet meer kan verspreiden. Onze monteurs en kantoormedewerkers zullen daar uiteraard minstens net zo hard aan bijdragen en wij verzoeken onze klanten dit ook te doen. Gezondheid is immers ons belangrijkste bezit!
Lees meer